Huishoudelijk reglement

10 Gouden regels om prettig te wonen (en ergernissen te voorkomen)

  1. Werk mee aan het schoonhouden van de entrees, liften, trappenhuizen, gangen van de bergingen en verdiepingsvloeren.

  2. Let op uw huisdieren en ruim eventuele ongelukjes op.

  3. Rook niet in de openbare ruimten.

  4. Verbouwen, boren en timmeren dienen op werkdagen tussen 08:00 uur en 20:00 uur en in het weekend tussen 10:00 uur en 20:00 uur te worden uitgevoerd.

  5. Vuilniszakken zelf buiten zetten Lekkages en ander ongerief vanuit de zakken s.v.p. zelf opruimen.

  6. Het aanbrengen van een schotel of antenne aan het gebouw is verboden.

  7. Onthoud u van storend geluid, zeker na 20:00 in de avond. Onder storend geluid kan worden verstaan: te luide radio’s, stereo’s, TV’s, (versterkte) muziekinstrumenten als gitaren en orgels, schreeuwen op de balkons, blaffende huisdieren, enz.

  8. Bij voorkeur geen harde schoeisel dragen in de appartementen. Uw onderburen kunnen hier hinder van ondervinden. Bij het leggen van harde vloeren bent u verplicht een ondervloer te leggen die het contactgeluid met een zo hoog mogelijk percentage dempt (zie het Huishoudelijk reglement).

  9. Als u aan een verbouwing begint bent u verplicht kennis te nemen van de collectieve delen in uw appartement, bijvoorbeeld dragende wanden, mogen ABSOLUUT niet verwijderd worden zonder toestemming van de VVE. Dit in verband met eventueel instortingsgevaar.
    Op het portaal van de VvE staat een tekening met hierin de dragende wanden gemarkeerd.

  10. Indien u gebreken heeft geconstateerd aan de algemene delen verzoeken wij u dit zo spoedig mogelijk te melden bij Van ‘t Hof Rijnland middels.
    tamvve@hof-rijnland.nl of 079 329 6698